• Binnen 24 uur geleverd in Engeland
  • 100% veilig en betrouwbaar
  • TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd
  • Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Binnen 24 uur geleverd in Engeland

100% veilig en betrouwbaar

TAPA-A, BRC en IFS gecertificeerd

Transinfo beschikt over een AEO vergunning

Pallet verzenden

Wilt u een pallet verzenden en bent u op zoek naar een geschikte partij voor pallet transport? Bij Transinfo beschikken we over de juiste materialen om uw pallets met goederen te transporteren. Maak gebruik van onze transport dienstverlening op hoogwaardig niveau. Wij zorgen ervoor dat uw goederen zorgvuldig, efficiënt en veilig vervoeren van A naar B.

Zo veilig mogelijk pallets verzenden

Wij vinden het belangrijk om op een zo’n veilig mogelijke manier pallets te verzenden. Zo is het belangrijk dat de pallets niet beschadigen en in topstaat op de plaats van bestemming aankomen. Om dit te waarborgen beschikken wij over het TAPA-A certificaat. Hiermee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Dit is natuurlijk erg prettig om te weten. Wanneer u ervoor kiest om door ons uw pallets te verzenden kunt u dit doen met een gerust hart. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor pallet transport met ons te bespreken.

Meer weten over pallet transport?

Natuurlijk zit er wel een kostenplaatje verbonden aan pallet transport. Het verschilt per situatie met welke kosten u rekening moet houden. Wilt u meer weten over pallet transport tarieven? Of wilt u gebruikmaken van één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij gaan persoonlijk met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Daarom kiest u voor Transinfo

Contact informatie

IJzersteden 12
7547 TB Enschede
The Netherlands

053 430 3616
sales@transinfo.nl